Ostoskori

Ponease-vatsansuojatuotteet

Helpompi ja halvempi tapa hoitaa hevosten vatsaongelmia Ponease-tuotteiden avulla!

Ponease on irlantilainen hevoseläinten ravintolisiä myyvä yritys, jonka erikoisalaa ovat suolisto- sekä ruoansulatusjärjestelmien ja -haavaumien hoito kaikenikäisillä hevosilla. Poneasen ykköstuotteet ULC Maintenance ja ULC Fix ovat keränneet laajasti kiinnostusta ja kehuja hevosihmisten keskuudessa muun muassa Irlannissa ja Australiassa, ja ne ovat nyt ennakkomyynnissä Lypsy.fi-verkkokaupassa! Toimitukset aloitetaan 1.10.2023.

Löytyykö sinulta hevonen, jonka kanssa haluaisit kokeilla Ponease-tuotteita?

Etsimme muutamia testiasiakkaita kokeilemaan Poneasen vatsansuojatuotteita! Testaajille lähetämme henkilökohtaisen alennuskupongin tuotteiden ostoon, ja vastineeksi pyytäisimme sinua ottamaan ennen ja jälkeen -kuvat sekä kertomaan parilla lauseella, miten tuotteet ovat toimineet käytössäsi. Kuvia ja kommentteja voidaan käyttää Ponease-tuotteiden markkinoinnissa Lypsy.fi-verkkokaupassa ja somekanavissamme.

Kiinnostuitko lähtemään mukaan testiasiakkaaksi? Ota yhteyttä sähköpostitse info@lypsy.fi niin saat lisätietoja osallistumisesta! 

5 / 5 tuotetta
Lajittele

Löysitkö etsimäsi?

Jos et löytänyt tuotetta, ota meihin yhteyttä lomakkeella tai mailitse info@lypsy.fi ja puhelimitse 040 7496 710 niin autamme!

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9.00 - 18.00.