Ostoskori

Maanvahvikelaatat

Terra-Grid E35 -mutalaatat mutaisille ja pehmeille kulkureiteille maatiloilla, hevostalleilla ja ajoväylillä Lypsy.fi -verkkokaupasta.

Mutalaattojen käyttökohteina mutaiset ja perustamattomat kulkureitit, ajokelvottomaksi pehmentyneet pinnat, oviaukot, sekä eläinten ruokintapaikat maatiloilla, hevostalleilla, parkkipaikoilla ja ajoväylillä. Hevostarhojen kulkureittien pelastus! Kovaa kulutusta kestävä tuote, joka kestää raskasajoneuvojen taakan ja hevosten hokkikenkien painaumat helposti. Tuote ei ole liukas - laatoissa on karkea pintakuviointi.

Palat saapuvat kasattuna valmiiksi 1,22*0,92m kokoisiin osiin. Tarvittaessa levyt voi purkaa pienemmäksi, yksi pala on 30*30*3cm suuruinen. Mutalaatat voidaan asentaa käyttökohteesta riippuen joko suljettu puoli ylöspäin ilman erillistä perustamista tai suljettu puoli alaspäin perustetulle pohjalle, jolloin voit saavuttaa todella vakaan ja kestävän pinnan.

Tilaa alta tai kysy lisää: info@lypsy.fi tai soita Kristianille 050 4804109.

2 / 2 tuotetta
Lajittele

Löysitkö etsimäsi?

Jos et löytänyt tuotetta, ota meihin yhteyttä lomakkeella tai mailitse info@lypsy.fi ja puhelimitse 040 7496 710 niin autamme!

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9.00 - 18.00.