Ostoskori

Ponease Ulc Fix vatsansuoja hevosille 5L


240,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 121,00 €
sis. 24 % ALV

Ponease Ulc Fix vatsansuoja hevosille 5litraa


Määrä
Tuote on loppunut varastosta, mutta on tilattavissa.

Tuote ennakkomarkkinoinnissa! Tilauksia otetaan vastaan. Toimitukset aloitetaan 1.10.2023.

Huolellisesti valikoitu sekoitus yrttejä ja muita ainesosia, jotka on suunniteltu tukemaan vatsalaukun haavaumien hoitoa. ULC FIX auttaa myös nestemäisen ulosteen ehkäisyssä, tukee ruoansulatusjärjestelmää ja edistää terveen ylälinjan muodostumista ja karvan laatua.

Suosittelemme antamaan hevoselle tai ponille ULC FIXiä kuuden viikon ajan. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi ruiskuta annos suuhun, vaihtoehtoisesti tuote voidaan lisätä pieneen kouralliseen rehua, esimerkiksi turvotettuun sinimailaseen.

 

Annostus: hevoset 100ml /ponit 75ml, vähintään 15 minuuttia ennen varsinaista aamuruokintaa sekä hevoset 100ml /ponit 75ml ennen harjoittelua, jos harjoitus on vähintään kaksi tuntia aamuruokinnasta. Jos mahdollista, anna hevosellesi liikuntalepoa vähintään kaksi viikkoa 6-viikon kuurin aloittamisesta. ULC FIX (2 litraa) pitäisi riittää vähintään kolmeksi viikoksi.  Hellävarainen varsoille ja vanhemmille hevosille. Lue yleiset haavaumien syyt -osiot https://www.ponease.com/about.

 

Ainesosat: Piparminttu, yrtit ja vatsahappoja neutralisoiva komponentti, joka koostuu luonnollisista hyvin imeytyvistä kalsiumin lähteistä, bentoniitista 5 % ja puhdistetusta vedestä.

 

Älä käytä ULC Fixiä 24 tuntia ennen ja 72 tuntia madotuksen jälkeen.

Älä käytä ULC FIXiä 3 tunnin sisällä minkään lääkkeen antamisen jälkeen.

IEC:n hyväksymä, NOPS (The Naturally Occurring Prohibited Substance) testattu ja ei sisällä kiellettyjä aineita, FEI & Jockey Clubin sääntöjen mukainen, kilpailu- ja kilpailuturvallinen.

 

Ravista hyvin ennen käyttöä.


Lue lisää tuotteen asiakaskokemuksista valmistajan sivulta: https://www.ponease.com/reviewsJaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Heräsikö tuotteesta kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä lomakkeella tai suoraan mailitse info@lypsy.fi ja puhelimitse 040 7496 710. 

Palvelemme arkisin klo 9.00 - 18.00.