Ostoskori

Hetwin Aranom -automaattinen ruokintajärjestelmä


0,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 0,00 €
sis. 24 % ALV

Renkailla kulkeva täysin automaattinen Aranom -ruokintarobotti, joka punnitsee, leikkaa, sekoittaa, annostelee ja kuljettaa rehun eläimille vuorokauden ympäri.


Automaatiojärjestelmiä ei voi ostaa suoraan verkkokaupasta – olethan yhteydessä myyntiin sähköpostitse info@lypsy.fi tai puhelimitse p. 040 7496710.

Täysautomaattinen HETWIN ARANOM -rehurobotti suorittaa tarvittaessa kuusi työtä: 

  • Punnitsee
  • Leikkaa
  • Sekoittaa
  • Annostelee
  • Kuljettaa
  • Puskee

Automaattinen ruokintajärjestelmä tekee työtä 24/7 täysin sähköisesti. Sinun tarvitsee vain määrittää ruokinta-ajat ja sekoitukset kullekin ruokintaryhmälle. Aranom on renkailla kulkeva automaatioihme. Pienin ruokintamäärä 50kg. Ruokintasäiliö on tehty 8mm teräksestä ja tämä laite kestää.  

Tätä ruokintarobottia on saatavana kahtena versiona: ARANOM MIX ja ARANOM CUT & MIX. Molemmat mallit ovat akkukäyttöisiä ja ajavat navetan läpi ilman kiskojärjestelmää. Tämä renkailla varustettu robotti seuraa ohjelmoitua reittiä pienten referenssimagneettien avulla, jotka ovat sijoitettu lattian pintaan. Tämä ruokintarobotin lataa itsensä rehulla ja sähköllä kotipaikalla.

ARANOM CUT & MIX: Vaakasuorassa olevat ruuvit leikkaavat ja sekoittavat rehun tehokkaastin. Robotin rehusäiliön kulutuspinnat ovat vaihdettavissa. Soveltuu hyvin myös pidemmälle rehulle. 

Ruokintarobotti myydään täyttöpöydän kanssa tai sitten voidaan selvittää nykyisen täyttöpödän sopivuus tämä robotin kanssa. Jokaisella tilalle räätälöidään oma ratkaisu. Laitteelle löytyy suomalainen asennus ja huolto. 

Kysy tarjous! info@lypsy.fi tai soita Petrille 040 7496710

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Heräsikö tuotteesta kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä lomakkeella tai suoraan mailitse info@lypsy.fi ja puhelimitse 040 7496 710. 

Palvelemme arkisin klo 9.00 - 18.00.