ARANOM – Ruokintarobotti
ARANOM – Ruokintarobotti ARANOM – Ruokintarobotti ARANOM – Ruokintarobotti ARANOM – Ruokintarobotti ARANOM – Ruokintarobotti ARANOM – Ruokintarobotti ARANOM – Ruokintarobotti ARANOM – Ruokintarobotti

ARANOM – Ruokintarobotti

0,00 €
Sisältää alv. 24 %

ARANOM – Täysin automatisoitu ruokintarobotti, työssä 24/7

Täysautomaattinen HETWIN ARANOM -rehurobotti suorittaa tarvittaessa kuusi työtä: 

  • Punnitsee
  • Leikkaa
  • Sekoittaa
  • Annostelee
  • Kuljettaa
  • Puskee

Tekee työtä 24/7 täysin sähköisesti. Sinun tarvitsee vain määrittää ruokinta-ajat ja sekoitukset kullekin ruokintaryhmälle. Aranom on renkailla kulkeva automaatioihme. Pienin ruokintamäärä 50kg. Ruokintasäiliö on tehty 8mm teräksestä ja tämä laite kestää.  

Tätä ruokintarobottia on saatavana kahtena versiona: ARANOM MIX ja ARANOM CUT & MIX. Molemmat mallit ovat akkukäyttöisiä ja ajavat navetan läpi ilman kiskojärjestelmää. Tämä renkailla varustettu robotti seuraa ohjelmoitua reittiä pienten referenssimagneettien avulla, jotka ovat sijoitettu lattian pintaan. Tämä ruokintarobotin lataa itsensä rehulla ja sähköllä kotipaikalla.

ARANOM CUT & MIX: Vaakasuorassa olevat ruuvit leikkaavat ja sekoittavat rehun tehokkaastin. Robotin rehusäiliön kulutuspinnat ovat vaihdettavissa. Soveltuu hyvin myös pidemmälle rehulle. 

Ruokintarobotti myydään täyttöpöydän kanssa tai sitten voidaan selvittää nykyisen täyttöpödän sopivuus tämä robotin kanssa. Jokaisella tilalle räätälöidään oma ratkaisu.  Laitteelle löytyy suomalainen asennus ja huolto. 


Kysy tarjous! info@lypsy.fi tai soita Petrille 040 7496710

Arvostelut 0 arvostelua