Ostoskori

Hetwin Aramis II -automaattinen ruokintajärjestelmä


0,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 0,00 €
sis. 24 % ALV

Kiskoilla kulkeva automaattinen Aramis II -ruokintarobotti, joka punnitsee, leikkaa, sekoittaa, annostelee ja kuljettaa rehun eläimille vuorokauden ympäri.


Automaatiojärjestelmiä ei voi ostaa suoraan verkkokaupasta – olethan yhteydessä myyntiin sähköpostitse info@lypsy.fi tai puhelimitse p. 040 7496710.

Täysautomaattinen Hetwin Aramis II -rehurobotti suorittaa viisi työtä: 

  • Punnitsee
  • Leikkaa
  • Sekoittaa
  • Annostelee
  • Kuljettaa

Automaattinen ruokintajärjestelmä tekee työtä 24/7 täysin sähköisesti. Sinun tarvitsee vain määrittää ruokinta-ajat ja sekoitukset kullekin ruokintaryhmälle. Aramis II on kiskoilla kulkeva automaatioihme. Pienin ruokintamäärä 50kg. Ruokintasäiliö on tehty 8mm teräksestä ja tämä laite kestää.  Laiteen suorittamia tehtäviä voi tehdä ja muokata etänä tai laitteen kosketusnäytöltä. Ruokintarobotti myydään täyttöpöydän kanssa tai sitten voidaan selvittää nykyisen täyttöpödän sopivuus tämä robotin kanssa. Jokaisella tilalle räätälöidään oma ratkaisu. Laitteelle löytyy suomalainen asennus ja huolto. 

Laite nähtävissä Valkama Farmi Oy:n navetassa Kärsämäellä. Kysy tarjous info@lypsy.fi tai soita Petrille p. 040 7496710.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.

Heräsikö tuotteesta kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä lomakkeella tai suoraan mailitse info@lypsy.fi ja puhelimitse 040 7496 710. 

Palvelemme arkisin klo 9.00 - 18.00.