Bacto-Lac vedinsuihke 60L
Bacto-Lac vedinsuihke 60L

Bacto-Lac vedinsuihke 60L

285,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Bacto-Lac vedinsuihke 60L - Kahden tehoaineen yhdistelmä!

1kpl 60L astia. Huom! Kuljetustavan valinta. Tuote vaatii kemikaaleille sopivan kuljetutuksen,  vähintään 500€ kemikaalitilaus ilman lähetyskuluja.

Klooriheksidiinin ja maitohapon ainutlaatuinen yhdistelmä takaa erinomaisen suojan utaretulehduksia vastaan. Bacto-Lac on ainutlaatuinen klooriheksidiini- ja maitohappopohjainen vedinsuihke, jonka desinfiointiteho on erinomainen( 99,8 %). Klooriheksidiiniglukonaatti tehostaa maitohapon vaikutusta. Tehokas myös kuumuutta kestäviä bakteereita vastaan. Sisältää pehmentäviä ja hoitavia aineita jotka pitävät vetimien ihon pehmeänä ja terveenä. Antiseptiset eukalyptus- ja teepuuöljyt virkistävät vetimien pintaverenkiertoa. Karkottaa kärpäsiä ja muita hyönteisiä. Muodostaa fysikaalisen aurinkosuojan. Eukalyptuksen tuoksuinen ja väriltään violetti. Soveltuu robottikäyttöön ja luomutiloille. 

Käyttökohteet Vetimet ja utareet.

Käyttöohje: Käyttövalmis liuos. Suihkuta vedinsuihkepullolla vetimille. Pese ja kuivaa vedinsuihkepullot ennen uudelleentäyttöä. Sisältää Klooriheksidiini (5 000 ppm), maitohappo (50 000 ppm), hoitavat aineet, eukalyptusöljy.


Varastointi ja säilyvyys:

 Säilytetään viileässä ja hyvin ilmastoidussa varastossa. Suojattava auringonvalolta ja epäpuhtauksilta. Ei saa jäätyä

Arvostelut 0 arvostelua