Ostoskori

Maanvahvikelaatat 40m2


1 350,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 1 350,00 €
sis. 24 % ALV

Valitse tälle tuotteelle maksutavaksi "Lasku - Heti maksuun" sekä toimitustavaksi "Kotiinkuljetus maanvahvikelaatoille 150€".


Määrä
Tuote on loppunut varastosta, mutta on tilattavissa.

Terra-Grid E35 - mutalaattojen käyttökohteina mutaiset / perustamattomat kulkureitit, ajokelvottomaksi pehmentyneet pinnat, oviaukot, sekä eläinten ruokintapaikat maatiloilla, hevostalleilla, parkkipaikoilla ja ajoväylillä. Hevostarhojen kulkureittien pelastus! Kovaa kulutusta kestävä tuote, joka kestää raskasajoneuvojen taakan ja hevosten hokkikenkien painaumat helposti. Tuote ei ole liukas - laatoissa on karkea pintakuviointi.

Palat saapuvat kasattuna valmiiksi 1,22*0,92m kokoisiin osiin. Tarvittaessa levyt voi purkaa pienemmäksi, yksi pala on 30*30*3cm suuruinen.

Mutalaatat voidaan asentaa käyttökohteesta riippuen joko suljettu puoli alaspäin tai suljettu puoli ylöspäin:

 • Kun asennat laatat suljettu puoli ylöspäin, voit saavuttaa korkean kantokyvyn helposti ja kevyellä asennustyöllä - tällainen asennus ei tarvitse erillistä perustamista. Perustamattomana asennetun maanvahvikelaatan etu on vaivaton asennustyö. Nurmi kasvaa laatan läpi eikä laatta hetken päästä silminnähtävästi erotu maan pinnasta.
 • Perustamalla laatoitetun pinnan kapillaarikatkolla ja asentamalla laatat suljettu puoli alaspäin perustetulle pohjalle, voit saavuttaa todella vakaan ja kestävän pinnan. Avoimet kennot kuuluu täyttää karkealla hiekalla, kivituhkalla tai soralla siten että laatta peittyy.

Käytä Terra-Grid E35 -mutalaattoja läpäisevän murskekerroksen tavoin. Ammattilaiskäyttöön tarkoitetut maanvahvikelaatat perustetaan tasoittamalla maapohja, asentamalla suodatinkangas, sen päälle ohut kerros kivituhkaa, jonka päälle Terra-Grid E35 täytemateriaalin kera. Terra-Grid -laatta muodostaa hyvin tukevan kantavan kerroksen, joka on paljon pitkäikäisempi, verrattuna pelkkään maankerrosten vaihtamiseen ja erillisten suodattavien kerrosten toteuttamiseen. Mutalaatat toimivat pintaan asennetun salaojan tavoin.

Valmistaja lupaa seuraavat ominaisuudet maanvahvikelaatalle:

 • Ympäristöystävällinen
 • 100% kierrätettävä
 • Liukastumisenesto
 • UV- ja pakkasenkestävä
 • Öljyn-, hapon- ja suolan kestävä
 • Murtumaton
 • Integroidut saumat
 • Pieni paino, vain 6,0 kg / m²
 • Suuri kantavuus, max 160 t / m²

Takuu 5 vuotta. Perustamistavasta riippuen mutalaatat ovat kokemuksemme mukaan uudelleen asennettavissa / maasta ylös nostettavissa kohtuullisen helposti. 

Tilaa suoraan verkkokaupasta tai ota yhteyttä ja kysy lisää: info@lypsy.fi tai soita Kristianille 050 4804109

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Katso myös

Heräsikö tuotteesta kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä lomakkeella tai suoraan mailitse info@lypsy.fi ja puhelimitse 040 7496 710. 

Palvelemme arkisin klo 9.00 - 18.00.