Ostoskori

Trefoil Raskaspesu 20L


115,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 115,00 €
sis. 24 % ALV

Voimakas, monikäyttöinen ja nopeatehoinen pesuaine. Tuote vaatii kemikaaleille sopivan kuljetuksen, vähintään 500€ kemikaalitilaus ilman lähetyskuluja.


Määrä

Trefoil raskaspesu on voimakas, monikäyttöinen ja nopeatehoinen pesuaine, joka säästää aikaasi.

  • Ihanteellinen pesuaine niin raskaan kuin kevyen kaluston ympärivuotisiin pesuihin. Erinomainen lianirrotuskyky mahdollistaa myös harjattoman pesun kovilla pinnoilla.
  • Huuhtoutuu helposti valumajälkiä jättämättä, myös laajoilta lasipinnoilta ja soveltuu siksi erinomaisesti esimerkiksi traktorin pesuun. Kirkastevahan ansiosta pesty pinta jää kirkkaan kiiltäväksi.
  • Soveltuu erinomaisesti harjallisiin sekä harjattomiin pesuautomaatteihin jättäen pesuhalliin raikkaan tuoksun. Huoltopisteissä Trefoililla voi pestä koneenosia tai hallin lattioita.
  • Erikoisominaisuuksien ansiosta Trefoil voidaan levittää märällä pinnalle, mutta paras lopputulos saavutetaan aina kuivalle pinnalle levitettynä.
  • Biologisesti hajoava. 
  • Tuotteen pH tiivisteenä 14. 

Käyttökohteet: Raskas kalusto, linja- ja henkilöautot, koneet- ja osat, pressut, vanteet, säiliöt, hallin lattiat, harjapesukoneet

Käyttöohje:

  1. Laimenna vedellä likaisuusasteesta ja levitystavasta riippuen. Annostele 1:20 - 1:100 harjapesukoneissa tai käsinpesussa, 1:5 - 1:30 matalapaineruiskulla, 1:15 painepesurissa.
  2. Aloita pesuaineen levittäminen alhaalta ylöspäin kuivalle pinnalle.
  3. Anna vaikuttaa noin 3 - 5 min. Huuhtele puhtaalla painevedellä. 

Ei suositella levitettäväksi yli +35 °C (kädenlämpöiselle) pinnalle. Vältä aina pesua kuumissa olosuhteissa ja auringonpaisteessa.

Kuljetustavan valinta: Tuote vaatii kemikaaleille sopivan kuljetuksen, vähintään 500€ kemikaalitilaus ilman lähetyskuluja.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.

Heräsikö tuotteesta kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä lomakkeella tai suoraan mailitse info@lypsy.fi ja puhelimitse 040 7496 710. 

Palvelemme arkisin klo 9.00 - 18.00.