Trefoil Raskaspesu 20L
Trefoil Raskaspesu 20L

Trefoil Raskaspesu 20L

115,00 €
Sisältää alv. 24 %

Trefoil Raskaspesu 20L

1kpl 20L astia. Huom! Kuljetustavan valinta. Tuote vaatiikemikaaleille sopivan kuljetuksen, vähintään 500€ kemikaalitilaus ilmanlähetyskuluja.

Raskaspesu

Trefoil on voimakas, monikäyttöinen ja nopeatehoinen pesuaine, joka säästää aikaasi.

Ihanteellinen pesuaine niin raskaan kuin kevyen kaluston ympärivuotisiin pesuihin. Erinomainen lianirrotuskyky mahdollistaa myös harjattoman pesun kovilla pinnoilla.

Huuhtoutuu helposti valumajälkiä jättämättä, myös laajoilta lasipinnoilta ja soveltuu siksi erinomaisesti esimerkiksi traktorin pesuun. Kirkastevahan ansiosta pesty pinta jää kirkkaan kiiltäväksi.

Soveltuu erinomaisesti harjallisiin sekä harjattomiin pesuautomaatteihin jättäen pesuhalliin raikkaan tuoksun. Huoltopisteissä Trefoililla voi pestä koneenosia tai hallin lattioita.

Erikoisominaisuuksien ansiosta Trefoil voidaan levittää märällä pinnalle, mutta paras lopputulos saavutetaan aina kuivalle pinnalle levitettynä.

 Biologisesti hajoava. Tuotteen pH tiivisteenä 14. Käyttökohteet Raskas kalusto, linja- ja henkilöautot, koneet- ja osat, pressut, vanteet, säiliöt, hallin lattiat, harjapesukoneet

Käyttöohje

Laimenna vedellä likaisuusasteesta ja levitystavasta riippuen. Annostele 1:20 - 1:100 harjapesukoneissa tai käsinpesussa, 1:5 - 1:30 matalapaineruiskulla, 1:15 painepesurissa. Aloita pesuaineen levittäminen alhaalta ylöspäin kuivalle pinnalle. Anna vaikuttaa noin 3 - 5 min. Huuhtele puhtaalla painevedellä. Ei suositella levitettäväksi yli + 35 °C (kädenlämpöiselle) pinnalle. Vältä aina pesua kuumissa olosuhteissa ja auringonpaisteessa.

Arvostelut 0 arvostelua