Cart

Sydäntä lämmittävää palautetta ja innostavia asiakaskohtaamisia – Lypsy Oy Hevoset-messuilla 2024

Sydäntä lämmittävää palautetta ja innostavia asiakaskohtaamisia – Lypsy Oy Hevoset-messuilla 2024

Tämän vuoden Hevoset-messut Tampereella olivat täynnä intoa ja innostusta hevosharrastajien keskuudessa. Messujen kävijämäärä kipusi yli 22 000 vierailijaan. Lypsy Oy oli paikalla esittelemässä irlantilaisia Ponease-vatsansuojatuotteita sekä maanvahvikelaattoja

Ponease-tuotteet herättivät kiinnostusta messuvierailijoissa ja harrastajat kertoivat omista kokemuksistaan ja haasteistaan hevosten vatsan terveyden kanssa. Ilahduttavan moni oli jo kokeillut tuotetta ja saanut positiivisia tuloksia, mikä vahvisti edelleen uskoamme tuotteemme laatuun ja tehoon. Nuori ratsastaja kertoi, kuinka heidän kilpahevosen suorituskyky oli kohentunut merkittävästi sen jälkeen, kun he alkoivat käyttää Poneasea. 

Toistuva ja ytimekäs palaute kuului: ”Teillä on huipputuote - näkyviä positiivisia tuloksia ilmeni jo neljäntenä päivänä käytön aloittamisesta.” 

Eräs asiakas kertoi hevosensa imppaamisen vähentyneen. Yleistä tuntui myös olevan levollisuus ja rentous hoitotoimenpiteissä Ponease-kuurin myötä. Useampi ponin omistaja kertoi, että Poneasen avulla pikkuratsastajat pystyivät taas ratsastamaan ponillaan, eikä se pyrkinytkään enää aktiivisesti eroon ratsastajastaan. Hevosihmiset ovat omistautuneita kavioystävilleen – heidän intohimonsa ja huolensa hevosten terveyttä kohtaan on selkeästi havaittavissa keskusteluissa. 

Ponease-tuotteen sisältö ja vaikuttavat aineet kiinnostivat myös messuvieraita. 

Kaikissa Ponease-tuotteissa on perustana vatsahappoja neutraloiva jauhemainen komponenti, joka on peräisin luonnollisista ja hyvin imeytyvistä kalsiumlähteistä. Teollisesti prosessoidun kalsiumpohjaisen karbonaattiyhdisteen ominaisuuteen kuuluu, että sen happoja neutraloiva vaikutus on kestoltaan pidempi, kuin NaCl:n (ruokasoodan). Ponease-tuotteemme ei sisällä raviurheilussa kiellettyä ruokasoodaa. Poneasen tekniseen ominaisuuteen kuuluu myös, että se muodostaa vaahtoavan viskoosin geelin reagoidessaan vatsahapon kanssa. Tämä geeli levittyy limakalvoille ja suojaa sitä. Teknisesti ottaen Poneasen vaikutus on hyvin samantapainen kuin yleisesti närästykseen tarkoitettujen käsikauppatuotteiden.

Suomessa kevät tekee tuloaan hitaasti tänä vuonna, mikä näkyi messuilla maanvahvikelaattojen kyselyissä.

Yleisin kysymys liittyy perustamiseen. Maanvahvikelaatat voi valmistajan mukaan asentaa kahdella tavalla: 

  • a) pohjustaen huolellisesti erotellen pintamaa-ainekset suodatinkankaalla toisistaan tai 
  • b) asentamalla laatat suoraa nurmipinnalle kuppipuoli alaspäin. 

Molemmissa käyttötapauksissa ruudukot tulee täyttää lopuksi täyteaineella. Maan vahvistaminen laattojen avulla tulee pitkäikäisyytensä vuoksi edullisemmaksi kovaa kulutusta vaativille pinnoille kuin murskepinta. Kokemuksemme mukaan murskepinnoitetut tarhat täytyy kohteesta riippuen uusia 4-7 vuoden välein. Maanvahvikkeilla pinnoitetut kohteet ovat käytännössä ikuiset ja huoltovapaat. 

Lypsy Oy:n maahantuomat Terra-Grid E35-maanvahvikelaatat ovat yllättäneet kestävyydellään kaikki odotuksemme. Tuotteet kestävät raskaankin kaluston - lumilinko/ perälevy- ym. koneelliset huoltotyöt onnistuvat ongelmitta. Laatat pystyy myös tarpeen tullen nostamaan maasta ja asentamaan uudelleen. Neliöhinnaltaan Lypsy Oy:n maanvahvikelaatat taitavat olla Suomen halvimpia omassa kestävyysluokassaan. Laskemme mielellämme tarkempia tarjouksia määräalalle. Rahtikustannukset huomioiden suosittelemme minimitilausmääräksi 40 neliötä.

Hevoset-messut 2024 olivat meille onnistunut kokemus. Oli ilo nähdä, miten voimme aidosti auttaa hevosharrastajia heidän arjessaan ja edistää hevosten hyvinvointia tuotteillamme. Kiitämme kaikkia messuvieraita lämpimästi kiinnostuksesta ja palautteesta! Jatketaan yhdessä hevosten hyvinvoinnin edistämistä ja nähdään jälleen ensi vuonna!

Lypsy-tiimin Ponease- ja maanvahvikelaattojen edustus
Kristian ja Kati

Kati, tekstinkirjoittaja on taustaltaan prosessitekniikan DI, eläintenhoitaja, koirakasvattaja sekä kolmen hevosen omistaja. Hänellä on tuotanto- ja hevoseläinten hoitamisen lisäksi omakohtaista kokemusta mm. IBD-hevosen, vatsahaavataustaisen ja kaviokuumetaustaisen hevosen kuntouttamisesta sekä kuivaheinän viljelystä.

Share using your favourite service