Ostoskori

Ponease-vatsansuojatuotteet hevosille ainoana Suomessa nyt Lypsy.fistä

Ponease-vatsansuojatuotteet hevosille ainoana Suomessa nyt Lypsy.fistä

Ponease on irlantilainen hevoseläinten ravintolisiä myyvä yritys, jonka erikoisalaa ovat suolisto- sekä ruoansulatusjärjestelmien ja -haavaumien hoito kaikenikäisillä hevosilla. Poneasen ykköstuotteet ULC Maintenance ja ULC Fix ovat keränneet laajasti kiinnostusta ja kehuja hevosihmisten keskuudessa muun muassa Irlannissa ja Australiassa, ja nyt ne on saatavilla myös Suomessa Lypsy.fi-verkkokaupasta! 

Huomattavasti huokeampi tapa hoitaa hevosten vatsaongelmia

Tuotteet sisältävät huolellisesti valikoidun sekoituksen yrttejä ja muita ainesosia, jotka on suunniteltu tukemaan hevosen vatsalaukun haavaumien ja ruoansulatusjärjestelmän hoidossa. Ne ovat IEC:n hyväksymiä ja NOPS:n (The Naturally Occurring Prohibited Substance) testaamia sekä täysin kilpailuturvallisia ja FEI & Jockey Clubin sääntöjen mukaisia. 

Sisäruokintakauteen siirtyminen, laidunkauden päättyminen ja hiekansyönti aiheuttavat erityisesti syksyllä hevosille vatsaongelmia, joiden hoito ultrauksineen maksaa usein tuhansiakin euroja. Maailmalta kantautuvien lukuisten tyytyväisten asiakkaiden palautteiden perusteella Poneasen tuotteet ovat onnistuneet osumaan todelliseen tarpeeseen ja moni saa avun vain murto-osalla verrattuna aiempiin hoitokustannuksiin.

Lisää asiakkaiden arvosteluita sekä ennen ja jälkeen -kuvia pääset katsomaan Poneasen verkkosivuilta sekä yrityksen Facebookista ja Instagramissa

Löytyykö sinulta hevonen, jonka kanssa haluaisit kokeilla Ponease-tuotteita?

Etsimme muutamia testiasiakkaita kokeilemaan Poneasen vatsansuojatuotteita! Testaajille lähetämme henkilökohtaisen alennuskupongin tuotteiden ostoon, ja vastineeksi pyytäisimme sinua ottamaan ennen ja jälkeen -kuvat sekä kertomaan parilla lauseella, miten tuotteet ovat toimineet käytössäsi. Kuvia ja kommentteja voidaan käyttää Ponease-tuotteiden markkinoinnissa Lypsy.fi-verkkokaupassa ja somekanavissamme.

Päivitys 29.9.2023: Kiitos kaikille kiinnostuneille – löysimme sopivan määrän testaajia tältä erää!

Ponease-vatsansuojatuotteet ovat nyt ennakkomyynnissä Lypsy.fissä! Tilauksia otetaan jo vastaan ja toimitukset aloitetaan 1.10.2023. Tutustu Ponease-tuotteisiin verkkokaupassa!

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi