Ostoskori

Onnistumisia ja oivalluksia Okra-maatalousnäyttelystä

Onnistumisia ja oivalluksia Okra-maatalousnäyttelystä

Okra-messut 2023 taputeltu. Näyttelyyn osallistuminen oli jonkinmoinen ponnistus tällaiselle pienelle perheyritykselle tälläkin kertaa, mutta ehdottomasti tekemisen arvoinen, vaikka messualue Oripäässä onkin kaukana Pohjois-Pohjanmaalta katsottuna. Okra-messut ovat iso tapahtuma, jossa kävijämäärä kohosi tälläkin kertaa yli 83 000 kävijän. Meillä oli osasto yhdessä yhteistyökumppanimme Finn-Eloxin kanssa näilläkin messuilla.

Lypsy.fi -verkkokaupan osasto Okra-messuilla

Yhtä kokemusta rikkaampana

Messuille osallistuminen tuo meille aina hyvää kokemusta ja oppeja seuraaviin tapahtumiin.

Miinuksena mainittakoon, että paikkamme osastolla oli tänä vuonna hieman epäedullinen ja palautteen mukaan meidät oli vaikea löytää. 

Mutta osallistuminen toi toki sitäkin enemmän iloa ja hyviä kokemuksia.

+ Messut ovat oivallinen tilaisuus tavata ihmisiä kasvokkain näin verkkokauppiaan näkökulmasta ja saimme monia tärkeitä kohtaamisia verkkokaupan asiakkaiden kanssa.

+ Uusittu messuosastoilme oli onnistunut ja mukaili uudistetun verkkokaupan tyyliä.

+ Säätkin suosivat suurimman osan ajasta. 

Pienen perheyrityksen ponnistuksesta kertonee sekin, että Petri lähti messuille suoraan rehunteosta. Lannanajokin jäi kesken ja sekös harmitti. Kärsämäellä satoi perjantaina 50mm vettä ja tulihan tuota vettä Oripäässäkin.

Kohti seuraavia kohtaamisia

Tästä on hyvä jatkaa seuraavia tapahtumia kohti. Seuraavana harkinnassa ovat Snelmannin tuottajapäivät lokakuussa Pietarsaaressa sekä Seinäjoen Sarka-messut tammikuussa 2024. Maahantuomme itävaltalaisen Hetwinin ruokinta-automaatteja ja tällaiset messut ovat erityisen hyviä paikkoja esitellä niitä tarkemmin ja käydä pidempää keskustelua asiakkaiden kanssa. Jatkoa ajatellen meidän täytyykin lisätä Lypsy.fi:n tunnettuutta maahantuojana, niin saamme entistäkin enemmän hyviä kohtaamisia Hetwinin tiimoilta tuleviin tapahtumiin.

Kiitos vielä kaikille osastollamme vierailleille ja nähdään seuraavissa tapahtumissa!

Terveisin,
Lypsy.fi verkkokaupan väki.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi