Ostoskori

Tietoa meistä

Lypsy.fi – maitotilan tärkein verkkokauppa

Lypsy Oy on lypsykoneiden varaosiin ja tarvikkeisiin erikoistunut suomalainen yritys. Myymme ja toimitamme lypsykoneiden varaosat, tarvikkeet ja komponentit kilpailukykyiseen hintaan. Valikoimastamme löytyvät lähes kaikki Suomessa toimivat lypsykoneiden tuotemerkit, kuten DeLaval, Lely, Fullwood Merlin sekä SAC ja Gea.

Yleistä verkkokaupasta

Lypsy.fi on verkkokauppa, jossa tuotteita myy Lypsy Oy (y-tunnus 2870557-1). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Toimitamme kaikki varaosat ja tarvikkeet suoraan omasta Kärsämäen noutovarastostamme 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Kiirellisissä tapauksissa kuriiri tuo osat maatilallenne asti (valitse tällöin toimitustavaksi kotiinkuljetus).

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.lypsy.fi. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Vahvistuksen puuttuminen tarkoittaa, että tilaus ei ole rekisteröitynyt järjestelmäämme. Ota tällöin välittömästi yhteys asiakaspalveluumme: info@lypsy.fi. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kehitämme myös jatkuvasti tuotevalikoimaamme kattavammaksi, jotta voisimme palvella teitä kokonaisvaltaisemmin.